вівторок, 10 липня 2012 19:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко повезли на УЗД на території харківської лікарні №5

Тимошенко повезли на УЗД на території харківської лікарні №5
За інформацією джерела в медичних колах, зараз Тимошенко проходить ультразвукову діагностику. Фото: pravda.lutsk.ua

Екс-прем'єра України Юлію Тимошенко відвезли на обстеження в центр променевої діагностики в ЦКЛ №5 у Харкові, де вона проходить лікування.

Близько 18.25 до будівлі центру променевої діагностики під'їхала машина швидкої допомоги з тонованим склом, з якої винесли крісло, в якому сиділа Тимошенко.

За інформацією джерела в медичних колах, зараз Тимошенко проходить ультразвукову діагностику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головлікар погрожує виписати Тимошенко

Близько 17.40 вхід на територію лікарні був обмежений, закрили хвіртку і перш ніж впустити на територію медустанови когось стороннього, охорона і міліція цікавилася, до кого направляються відвідувачі.

Протягом півгодини на територію лікарні заїхав один із заступників начальника управління обласної міліції, начальник управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області, а також автобус із затемненим склом, в якому їхали люди, але незрозуміло, хто вони.

Крім того, на території лікувального закладу знаходиться більше, ніж зазвичай, співробітників міліції як у формі, так і в цивільному.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко повезли на УЗД на території харківської лікарні №5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі