четвер, 06 грудня 2012 22:41

Тимошенко потрібна владі у якості інваліда - Власенко

Тимошенко потрібна владі у якості інваліда - Власенко
Фото: kontrakty.ua

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко потрібна владі у якості інваліда.

Про це Gazeta.ua заявив захисник Тимошенко, народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Власенко, коментуючи заяву представника клініки "Шаріте" Лутца Хармса, який не вважає Тимошенко "важко хворою".

"В даному випадку мова йде про медичну термінологію. Медики вважають тяжкохворими людей, які в комі, у яких відрізано одну ногу. Медична позиція лікаря Хармса, принаймні те, що я бачив із ЗМІ, то він сказав, що проблема полягає в тому, що українська держава не надає можливість проводити нормальне лікування Юлії Тимошенко, і тому є загроза, що хвороби перейде в хронічну форму і в подальшому відбудеться інвалідизація", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великий сусід все найкраще приписує собі, а нас обзиває хохлами — Філарет

"Наші тюремники говорять, що здоров'я Юлії Тимошенко і Юрія Луценко знаходяться в стабільному стані. Зрозуміло, що всі, хто не мертвий, то у них здоровя в стабільному стані", - додав Захисник.

Власенко погодився зі словами Хармса, що це означає, що хвороба не несе життю: "Зрозуміло, що ті проблеми, які є у Юлії Володимирівни, вони загрозу життю не несуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі не можуть назвати Тимошенко важко хворою

"Режиму Януковичу потрібна інвалід Тимошенко, вона не потрібна їм мертва, хоча, можливо, і це їм потрібно, але скоріш за все вона потрібна їм у якості інваліда, аби вона не могла нормально жити", - заявив він.

Нагадаємо, представник клініки "Шаріте" Лутц Хармс не вважає екс-прем'єра України Юлію Тимошенко "важко хворою". За словами Хармса під "важкою хворобою" розуміють захворювання, яке несе загрозу життю. "А з пані Тимошенко такого не станеться. Мова йде лише про хронічну хворобу, точніше про хронічний больовий синдром, викликаний затисканням нерва в хребті. Однак таке захворювання досить важко лікується", - заявив доктор.

Лікарі берлінської клініки "Шаріте" заявляли, що в Україні неможливо забезпечити необхідні умови для лікування екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко потрібна владі у якості інваліда - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі