четвер, 01 липня 2010 16:07

Тимошенко порадила Януковичу накласти на себе руки

Тимошенко порадила Януковичу накласти на себе руки

Опозиційний уряд вимагає притягнути до відповідальності президента України Віктора Януковича.

Відповідне рішення на засіданні "тіньового уряду" зачитала лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Крім того, опозиційні міністри вимагають негайно відсторонити з посад голову СБУ Валерія Хорошковського, міністра палива та енергетики Юрія Бойка та керівника НАК "Нафтогаз України" Євгена Бакуліна.

"Все це одне угрупування, яке проводить оборудку, зможуть готівкою зняти з України 5.4 млрд. доларів. У нормальних країнах після опублікування таких документів чиновники пішли б у відставку, а в деяких, де розвинені принципи честі та моралі наклали б на себе руки"

Говорячи про рішення Стокгольмського суду щодо 11 мільярдів кубометрів газу, Тимошенко зазначила.

"Все що викладено у цьому договорі - історія злочину. За все це рано чи пізно відповідатимуть чиновники. В тому числі і Янукович. Те що відбулося у Стокгольмі-велика навіть для України корупційна схема і її б не могло відбутися без прямої вказівки президента. Задарма він би ніколи не давав би таких вказівок", - заявила екс-прем"єр, додавши, що глава держави знаходиться у долі з тими, хто забирає гроші у України.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадила Януковичу накласти на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі