вівторок, 02 березня 2010 10:32

Тимошенко перенесла засідання уряду через недовіру

Тимошенко перенесла засідання уряду через недовіру

Кабмін переніс своє засідання з традиційної середи на вівторок.

Як повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко, міністр Кабінету міністрів Петро Крупко пояснив перенесення засідання тим, що завтра Верховна Рада має намір розглянути питання про недовіру Кабміну.

"На погоджувальній раді більшістю голосів ухвалено рішення, що в середу першим питанням буде розглянуто питання про відповідальність уряду.

Виходячи з цього, ми перенесли засідання на 18:00 (вівторка)", - сказав він, додавши, що Секретаріат Кабміну передасть матеріали, підготовлені до засідання, до Адміністрації президента.

При цьому Крупко нагадав, що попередній президент окремим указом призначав свого представника в Кабінеті міністрів, і той постійно брав участь в засіданнях уряду.

"Поки мені невідомо про призначення подібного представника, але ми відправимо повідомлення і відправимо матеріали, як годиться, до засідання уряду", - підкреслив міністр Кабінету міністрів.

Нагадаємо, 3 березня у Верховній Раді може бути поставлене на голосування питання по відставці уряду.

24 лютого депутати від Партії регіонів повторно зареєстрували в парламенті проект постанови про відповідальність Кабміну. Ухвалення проекту постанови автоматично спричиняє за собою відставку уряду Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перенесла засідання уряду через недовіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі