неділя, 31 січня 2010 16:43

Тимошенко відкличе вето Ющенка

Тимошенко відкличе вето Ющенка

Кандидат на посаду президента, чинний прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що в перший день роботи на посаді президента відкличе вето на новий Бюджетний кодекс.

"Я відкличу вето президента на Бюджетний кодекс у перший день приходу на посаду, тому що це вето було накладено з політичних причин. Ми також за тиждень ухвалимо бюджет, який з 15 вересня минулого року знаходиться на розгляді у парламенті", - заявила Юлія Тимошенко під час телемосту з містами Дніпропетровської області.

Як відомо, Юлія Тимошенко неодноразово заявляла про те, що Державний бюджет має бути ухвалено одразу після президентських виборів, повідомляє її прес-служба.

"Справжній народний бюджет України, всенародне обговорення якого розпочалося, буде ухвалено після виборів. Це буде бюджет, який буде доводити гроші до людей, а не збирати їх у центрі, де корумповане чиновництво розпоряджатиметься ними", - запевняє прем"єр-міністр.

Юлія Тимошенко нагадує, що парламент протримав бюджет без розгляду майже три місяці, після чого повернув до уряду без будь-яких пропозицій і обговорення.

"Проект бюджету й досі знаходиться на розгляді у Верховній Раді. Ми не вважаємо його повернутим, нехай вони його розглядають у будь-який зручний для них момент і час", - заявляє вона.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відкличе вето Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі