вівторок, 29 січня 2019 10:04

Тимошенко обіцяє Порошенкові тюрму

Тимошенко обіцяє Порошенкові тюрму
Юлія Тимошенко заговорила про тюрму для Петра Порошенка. Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти, колишня прем'єрка Юлія Тимошенко обіцяє посадити чинного президента Петра Порошенка. Про це вона заявила на брифінгу в Центральній виборчій комісії після отримання посвідчення кандидата.

"Корупція поглинула всю країну, вона тримається на чинному президентові Порошенку. Він відповідатиме після виборів за все: і за корупцію під час постачання техніки з його заводів для армії, і за торгівлю на крові. Він буде нести відповідальність за те, що 5 років займався руйнацією країни", – заявила Тимошенко.

Також екс-прем'єрка заявила, що представники Порошенка розгортають в усіх регіонах "мегакорупційну оборудку" – підписують із людьми так звані договори на агітацію та роздають їм по 1 тис. гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко порівняла себе з княгинею Ольгою

Президент Петро Порошенко 29 січня заявить, що йде у президенти самовисуванцем. На зборах у Міжнародному виставковому центрі його підтримають прем'єр-міністр Володимир Гройсман і мер Києва Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяє Порошенкові тюрму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі