понеділок, 20 вересня 2010 17:45

Тимошенко не купила жодної ампули вакцини проти грипу - БЮТ

Тимошенко не купила жодної ампули вакцини проти грипу - БЮТ
Уряд Юлії Тимошенко не закупив жодної ампули вакцини проти грипу - до цього часу всі вакцини закуповував уряд на чолі з Віктором Януковичем.

Про це йдеться в заяві БЮТ.

У БЮТ заявляють, що всі ці звинувачення уряду Юлії Тимошенко в тому, що нібито "через офшорні підставні фірми для відмивання грошових надходжень за кілька років пройшло більше $ 50 млн. платежів "Укрвакцина" і Кабінету міністрів України не відповідають дійсності.

"Неправдою є та інформація про кредит, нібито отриманий у вересні минулого року. Ніяких кредитів у сумі 800 млн. євро у вересні минулого року, як і в інші періоди, уряд Юлії Тимошенко не брав", - йдеться в заяві.

Як вважають у БЮТ, "поява подібних безпідставних заяв свідчить про те, що розслідування діяльності уряду Тимошенко, замовлене урядом Азарова за бюджетні кошти без тендеру іноземним фахівцям з чорного піару, з тріском розвалилося".

Також у БЮТ вважають, що поява звинувачень на адресу Тимошенко "є спробою Януковича відвернути увагу громадськості від цінової кризи, необгрунтованого зростання тарифів на газ та житлово-комунальні послуги, розвалу економіки, зриву бюджетного процесу".

Відзначимо, що в заяві, про яку йде мова, нагадували не тільки про вакцини, а також про інші лікарські засоби. Про них у БЮТі не сказали ні слова.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не купила жодної ампули вакцини проти грипу - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі