неділя, 09 травня 2010 14:09

Тимошенко каже, що готова до радикальних дій проти Януковича

Тимошенко каже, що готова до радикальних дій проти Януковича

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається, що 10 травня у Києві буде створено Комітет захисту України.

Про це вона заявила у суботу на прес-конференції в Івано-Франківську.

"Я дуже вірю у те, що 10 травня на заклик громадських діячів все ж таки зберуться усі лідери опозиційних сил, сядуть за круглий стіл, простягнуть один одному руки, хоча б заради захисту України, і зможуть організувати опір здачі Януковичем України", - наголосила Тимошенко.

"Я можу сказати за себе. Я готова сісти за цей круглий стіл, причому з першої хвилини, коли перед Україною постали ці загрози", - сказала вона.

"Я готова вести діалог і проводити координацію, готова діяти, наскільки це можливо, радикально, для того, щоб не допустити розгортання цього найгіршого для України сценарію", - заявила лідер БЮТ.

На її думку, 10 травня "більшість опозиційних лідерів з'їдеться із закордонних відпочинків".

"10 травня я хотіла би надіятися на те, що Комітет захисту України нарешті буде проголошений, утворений і почнеться злагоджена робота, хоча б перед обличчям нових загроз, які ми очікуємо в Україні 17 травня під час візиту президента Росії", - сказала Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що готова до радикальних дій проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі