середа, 05 травня 2010 15:27

Тимошенко іде шляхом Вітренко - "регіонал"

Тимошенко іде шляхом Вітренко - "регіонал"

Народний депутат із фракції Партії регіонів Володимир Зубанов вважає, що створення Комітету порятунку України не має законних підстав. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"В Україні є президент, уряд, парламентська більшість, місцева влада. Все по закону. Це визнано в світі. Тоді від чого вони мають намір рятувати країну?! Цікаво, що вони збираються робити. Виводити людей на вулиці, бити машини? Чи що вони хочуть?! Ось в чому питання", - зазначив депутат.

За його словами, зараз лідери опозиції ведуть боротьбу за владу. "Але люди розберуться, хто є хто. І така радикально налаштована частина політиків буде отримувати все менше підтримки. Як свого часу Вітренко. Де вона зараз?! Таким же шляхом іде Юлія Володимирівна Тимошенко. Якщо вона не почне працювати в опозиції конструктивно, то місце в маргінальній ніші їй забезпечено", - зауважив Зубанов.

Нагадаємо, у Києві кілька десятків представників інтелігенції створили Народний оргкомітет порятунку України. Вони підписалися під відозвою до українського громадянства та всіх політичних партій, що стоять на позиції збереження української держави.

"Режим Віктора Януковича перетворився на ліквідаційну комісію нашої держави. Щоб забезпечити прихильність кремлівських начальників нова влада і далі готова здавати все. Тому тепер коли над Україною нависла така небезпека ми закликаємо створити Комітет порятунку України", - зазначив письменник Дмитро Павличко.

За його словами, комітет має зайнятись відстоюванням територіальної цілісності і суверенітету країни.

Представники інтелігенції домовились на 10 травня запросити до себе на зібрання представників усіх патріотичних партій, щоб там був створений Комітет порятунку України.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко іде шляхом Вітренко - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі