субота, 17 січня 2009 10:25

Тимошенко чекає засідання РНБО, якщо не домовиться з Путіним

Голова Верховної Ради Володимир Литвин ініціюватиме проведення засідання Ради національної безпеки і оборони України в разі відсутності газових домовленостей у Москві між прем"єр-міністрами України та Росії Юлії Тимошенко та Володимира Путіна.

Про це він заявив вчора на каналі "Інтер". (Сьогодні Тимошенко відбуває до Москви для проведення переговорів щодо газового питання з Путіним).

Литвин зазначив, що як член РНБО буде вимагати, щоб невідкладно відбулося засідання РНБО, де були б "узгоджені позиції на рівні Президента України, прем"єр-міністра України та Верховної Ради України". За словами спікера, з такою єдиною позицією Україна має відстоювати свої інтереси у відносинах з Росією та європейським співтовариством.

Литвин наголосив, що необхідно "закінчити з процесом взаємопоборювання - Президент хоче побороти уряд, а уряд хоче довести свою перевагу, а Верховна Рада України повинна розриватися між ними". Литвин переконаний, що "так далі тривати не може", бо "інакше буде революція, а революція ще нікого не зробила щасливими".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко чекає засідання РНБО, якщо не домовиться з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі