четвер, 02 серпня 2018 12:27

Тимошенко, Бойко та Вілкул опинилися в одній компанії

Нардепи Юрій Бойко, Олександр Вілкул з Опозиційного блоку, Юлія Тимошенко з ВО "Батьківщина" не брали участі у жодному засіданні комітетів, до яких входять. Олег Ляшко з "Радикальної партії" прийшов на третину. Про це повідомляє Комітет виборців України.

Олег Ляшко брав участь лише в 33% засідань, Олег Березюк з "Самопомічі" – 58%, Артур Герасимов з "Блоку Петра Порошенка" – 79%, Максим Бурбак із "Народного фронту" – 92%.

Автор: Українська правда
  Нардепи Юлія Тимошенко, Юрій Бойко та Олександр Вілкул прогуляли всі засідання своїх комітетів
Нардепи Юлія Тимошенко, Юрій Бойко та Олександр Вілкул прогуляли всі засідання своїх комітетів

Бойко є членом комітету в справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю. Упродовж лютого-липня відбулося 12 засідань Комітету, на жодному з яких політик не був присутній.

Тимошенко не з'явилася на жодному з 4 засідань комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин. В апараті комітету Тимошенко зазначили, що лідерка фракції не брала участі в засіданнях "з поважних причин, пов'язаних з участю в інших заходах як голови депутатської фракції".

Ляшко відвідав 4 із 12 засідань комітету з питань податкової та митної політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій розповів про ситуацію з прогульниками в Раді

Журналісти проаналізували відвідування головами фракцій Верховної Ради засідань парламентських комітетів за час роботи восьмої сесії з лютого по липень 2018 року.

Раніше Комітет виборців України підрахував найбільших прогульників у Раді. Євген Бакулін, Михайло Добкін із "Опозиційного блоку", позафракційні Сергій Клюєв та Олександр Онищенко не прийшли на жодне засідання із 65.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко, Бойко та Вілкул опинилися в одній компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі