субота, 27 березня 2010 00:06

Тігіпко розповів про свою першу поразку і лідерство у Партії регіонів

Тігіпко розповів про свою першу поразку і лідерство у Партії регіонів

Віце-прем"єр Сергій Тігіпко вважає звільнення Олександри Кужель з посади голови Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва своєю поразкою. Про це він сказав у прямому ефірі програми "Велика політика" на телеканалі Інтер.

"Я ходив до яких міг рівнів, щоб Кужель була залишена, але її не підтримали фракції, тому що вона не належала до жодної з фракцій, ні до комуністів, ні до "регіонів", ні до литвинівців. Вона має велику підтримку підприємців. Кужель пішла, але колектив залишився. Ми все зробимо, щоб її ідеї уряд чув. Для мене її звільнення - це була певна поразка".

На питання про можливе очолювання Партії регіонів Тігіпко заявив, що головним пріоритетом для нього як політика залишається розвиток власної політичної партії.

"За останній місяць довкола мене було стільки сценаріїв. Але ніхто не говорив зі мною з приводу лідерства в Партії регіонів. Я працюватиму над подальшим розвитком партії "Сильна Україна". І мені здається, що це просто розмови. Якщо буде якась розмова про злиття, це буде вирішувати партія. Всі ці чутки будуть виникати, будуть зникати. Країні потрібні реформи, якщо цього не буде, жодні чутки нікого не врятують", - підсумував Тігіпко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів про свою першу поразку і лідерство у Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі