вівторок, 13 липня 2010 08:30

Тігіпко грюкати дверима не буде, а Шуфрича йому шкода

Тігіпко грюкати дверима не буде, а Шуфрича йому шкода
Віце-прем"єр Сергій Тігіпко заявив, що буде триматися за свою посаду.

"Скільки зможу, буду триматися за свою позицію", - сказав він в ефірі телеканалу ICTV, відповідаючи на питання щодо можливості своєї відставки.

"У мене дуже хороший сектор, у мене та ж податкова реформа. Зараз мені ще додали, швидше за все, пенсійну реформу. Зараз ми дуже активно будемо займатися бюджетними питаннями, фондовим ринком", - зазначив віце-прем'єр.

"Так, є якісь питання, ми можемо штовхатися ліктями в Кабміні, не погоджуючись з якихось питань. Але все-таки Кабмін демонструє досить злагоджену роботу", - заявив Тігіпко.

За його словами, парламент ухвалив лише близько третини законопроектів, поданих урядом.

"Грюкнути дверима - справа не хитра", - додав віце-прем'єр.

Крім того, коментуючи відставку глави Міністерства з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича, Тігіпко сказав: "Мені шкода, що пішов Шуфрич".

"Тому що це один з небагатьох представників в Кабміні, що досить добре вписався і, як на мене, - це була його позиція. Він активно брав участь, мобільний, рухливий", - пояснив віце-прем'єр.

"Я вважаю, що Партія регіонів від цього втратила", - заявив він.

Джерела "Української правди" повідомляли, що Петро Порошенко розглядається як можливий кандидат на посаду віце-прем'єра з економічних питань.

Раніше депутат від БЮТ Ольга Боднар зареєструвала у парламенті постанову про звільнення Тігіпка.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тігіпко грюкати дверима не буде, а Шуфрича йому шкода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі