четвер, 15 січня 2015 18:11

Тетерук запропонував Бойку долучитись до його батальйону

Тетерук запропонував Бойку долучитись до його батальйону
unian.net

Нардеп, колишній командир добровольчого батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук пропонує лідеру "Опозиційного блоку" Юрію Бойко долучитись до його батальйону.

Про це журналістам у кулуарах парламенту розповів Тетерук, коментуючи пропозицію Бойка всій Верховній Раді піти на фронт, - передає кореспондент Gazeta.ua

"З радістю побачу цього депутата в рядах свого батальйону. Навіть, з радістю повернусь назад до керівництва батальйону на час його перебування там. Нехай, мене знову призовуть. Третій раз не страшно. Ми Бойка дамо все необхідне, що він обере - лопату чи автомат. Аби він тільки пов'язав свої дії з тим, що говорив у залі", - розповів Тетерук.

На запитання журналістів: "Чи пропонував він "Опозиційному блоку" долучитись до батальону?" він відповів: 'Особисто не пропонував. Можна мої слова вважати офіційною пропозицією. Так, як в нас батальйон добровільний, то йому не треба проходити складну систему мобілізації. Він напише заяву і приймемо. Забезпечитимо всім необхідним, щоб він доказав свою геройську поведінку, як в залі, так і на передовій".

Нагадаємо, сьогодні депутати підтримали указ президента Петра Порошенка щодо часткової мобілізації в зону АТО на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Тетерук запропонував Бойку долучитись до його батальйону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі