пʼятниця, 27 березня 2009 12:14

Тіло Чорновола можуть відправити на повторну експертизу?

Тіло Чорновола можуть відправити на повторну експертизу?

Генеральна прокуратура має намір до 6 квітня розглянути необхідність проведення ексгумації тіла колишнього лідера партії "Народний Рух України" Вячеслава Чорновіла.

Про це журналістів повідомив генеральний прокурор Олександр Медведько.

"Я наступного тижня, а точніше, в понеділок, заслуховуватиму цю справу особисто і вирішуватимемо питання, необхідно проводити ексгумацію тіла чи ні", - сказав він.

Крім того, він додав, що Генпрокуратура обов"язково допитає депутатів Верховної Ради Ярослава Кендзьора і Івана Стойка (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона") у кримінальній справі за фактом загибелі Чорновіла в дорожньо-транспортній події.

НРУ сподівається, що до кінця 2009 року правоохоронні органи завершать розслідування кримінальної справи за фактом загибелі в ДТП свого колишнього лідера Чорновіла.

Вячеслав Чорновіл загинув в автомобільній катастрофі 25 березня 1999 року.

За версією МВС, яке тоді очолював Юрій Кравченко (загиблий 4 березня 2005), аварія автомобіля, в якому їхав Чорновіл, сталася випадково.

За матеріалами: Обком

Зараз ви читаєте новину «Тіло Чорновола можуть відправити на повторну експертизу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі