середа, 28 грудня 2011 15:28

Тарасюк розчинить Народний Рух у партії Тимошенко?

Тарасюк розчинить Народний Рух у партії Тимошенко?

Пропозицію об'єднатись опозиційним політичним силам на базі партії "Батьківщина" висунув лідер Народного Руху України (НРУ), народний депутат Борис Тарасюк.

Про це під час спільної прес-конференції очільників "Батьківщини" та "Народної самооборони" заявили Юрій Гримчак та Олександр Турчинов, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" і "Народна Самооборона" розпочали процес об'єднання

"Під час останнього засідання Комітету опору диктатурі Борис Тарасюк вніс пропозицію об'єднатись на базі партії "Батьківщина". Але це питання повинна вирішити кожна політична сила окремо. Тут не можна тиснути", - зауважив Турчинов.

Він запевнив, що "Батьківщина" співпрацювала і продовжує дружити як із Народним Рухом, так із партією "Реформи і порядок" (ПРП) у питаннях щодо побудови єдиної команди та участі в єдиному партійному списку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список опозиції очолять ув'язнені Тимошенко і Луценко?

"Процес єднання цікавий і буде активно продовжуватись на початку Нового року. У тому числі і разом з Народним Рухом України", - підкреслив Турчинов.

Водночас, слід зауважити, що самого лідера НРУ Тарасюка на спільний прес-конференції "Батьківщини" та "Народної самооборони" не було.

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк розчинить Народний Рух у партії Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі