понеділок, 19 лютого 2007 10:26

Табачник: вступ в НАТО загрожує Україні тероризмом

Віце-прем"єр-міністр Дмитро Табачник вважає, що членство України в НАТО не гарантує високий рівень життя в країні. Про це сказано в повідомленні служби віце-прем"єр-міністра.

На думку Табачника, в НАТО Україна не займатиме лідируючих позицій, оскільки там чітко визначено, хто старший партнер, а хто молодший.

Відповідно до повідомлення, Табачник вважає, що НАТО - це своєрідний "магніт" для багатьох терористичних угруповань, які захочуть прорвати систему колективної безпеки.

"За останні роки всі масштабні терористичний операції проходили в країнах - членах НАТО", - передає служба слова віце-прем"єр-міністра.

На думку Табачника, пріоритетними напрямками реалізації державної політики для України як для транзитної держави мають бути економічне співробітництво з Росією і Європою й нейтральний статус.

"Спільна діяльність посилить безпеку нашої країни через іноземні інвестиції в економіку України", - передає служба слова Табачника.

Нагадаємо, що Президент Віктор Ющенко виступає проти того, щоб проводити референдум щодо участі України в НАТО до того, як вона одержить запрошення до членства в Альянсі.

Екс-міністр іноземних справ Борис Тарасюк прогнозував проведення референдуму щодо членства України в НАТО не раніше 2008 року, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Табачник: вступ в НАТО загрожує Україні тероризмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі