вівторок, 03 квітня 2012 12:19

"Свобода" запевнила, що Януковичу просто так не минеться приниження української нації

"Свобода" запевнила, що Януковичу просто так не минеться приниження української нації
Свободівець Мохник вважає, що Янукович доцарювався до ручки. Фото: svoboda.org.ua

Українська нація зазнала приниження в усіх сферах життя – національній, соціальній, економічній. Така політика не зійде просто так з рук президента Віктора Януковича.

Про це в ефірі 5 каналу заявив заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Мохник.

Зокрема, за словами націоналіста, влада не враховує важливий момент – "приниження людей, яке відбувалось упродовж останніх двох років".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок: Влада розпочала спецоперацію терору і шантажу проти бізнесу

"Йдеться насамперед про приниження у національному плані. І ініціатива Табачника - тут найкращий приклад", - відзначив Мохник.

"Згадаймо також приниження у соціальному плані – пограбування чорнобильців та афганців, коли їм залізли у кишеню. Цього не можна скидати з рахунку", - додав свободівець.

"Нарешті приниження в економічному плані – Податковий кодекс, який започаткував знищення середнього класу і перетворення України на країну злиднів та олігархів", - наголосив Мохник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок пообіцяв виселити Януковича з "Межигір'я"

На його переконання, це все не забувається і просто так не минається.

"Влада думає, що вона кине подачку у 16 млрд, проївши таким чином золотовалютні резерви, і щось собі поверне, але вона глибоко помиляється. Янукович доцарювався до ручки, тому дивно чути оптимізм від Партії регіонів", - резюмував націоналіст.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" запевнила, що Януковичу просто так не минеться приниження української нації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі