вівторок, 17 грудня 2013 23:20

"Свобода" занепокоїлась: віднині Росія визначатиме зовнішню політику України

"Свобода" занепокоїлась: віднині Росія визначатиме зовнішню політику України
Ігор Мірошниченко. Фото: news.liga.net

Народний депутат від фракції ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко вважає, що тепер Україна платитиме за газ більше, ніж платила раніше, а Росія зможе безперешкодно втручатися в зовнішньополітичні відносини нашої держави.

Про це Мірошниченко сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Обсяги поставок російського газу в Україну буде збільшено, тому Україна платитиме більше за газ російського виробництва, ніж вона платила до цього", - зазначив Мірошниченко.

Таким чином, на думку "свободівця", тепер нашій державі буде необхідно скорочувати виробництво власного газу.

"І "вишки Бойка", до речі, які мали би працювати на шельфі Чорного моря, тепер стають супердорогою нерухомістю і пам'ятником корупції", - додав нардеп.

Крім того, за його словами, під час сьогоднішньої зустрічі президентів України та Росії було досягнуто не лише газових домовленостей.

"Є ще й інші чутки, які Путін сьогодні опосередковано підтвердив. Ми ще не говорили про таку річ, як зовнішня політика України. А Путін дуже так м'яко й делікатно натякнув, що тепер зовнішньополітичні стосунки Україна буде проводити винятково в парі з Москвою", – наголосив Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" занепокоїлась: віднині Росія визначатиме зовнішню політику України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі