вівторок, 10 жовтня 2017 17:41

Сумний Аваков, веселий Кононенко, Кравчук із "розою" - як політики на футбол ходили
16

 Арсен Аваков намагався сховатися у глибині трибун? Ось Леонід Кравчук навіть розу вдягнув, щоб його краще видно було
Фото: tabloid.pravda.com.ua
 Депутатам Ігорю Кононенку та Євгену Гєллєру було дуже весело
Радник Авакова Антон Геращенко так схуд, що його ледь впізнати здалеку
Шоумен Сергій Притула веселив натовп перед матчем

9 жовтня збірна України втратила свій шанс поїхати на чемпіонат світу з футболу, який має відбутися у Росії у 2018 році, - нагадує "Табло ID".

У завершальному матчі кваліфікації до ЧС-2018 на переповненому НСК "Олімпійський" у Києві підопічні Андрія Шевченка програли команді Хорватії з рахунком 0:2.

Подивитися вирішальну гру завітало багато політиків і депутатів. На VIP-трибунах були міністри Арсен Аваков, В'ячеслав Кириленко, Євген Нищук, екс-президент Леонід Кравчук, екс-регіонал Сергій Тігіпко та багато інших любителів футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Читайте закони, а не тягайте шашку у парламент воюючої країни" - Аваков депутатам

У паралельних матчах групи Ісландія перемогла Косово 2:0, а Фінляндія зіграла внічию з Туреччиною 2:2. Переможцем групи стала Ісландія, 22 очки. Команда вийшла до фінальної частини Кубку світу-2018. Хорвати здобули 20 пунктів і гратимуть матчі плей-оф. Україна фінішувала на третьому місці - 17 очок.

Зараз ви читаєте новину «Сумний Аваков, веселий Кононенко, Кравчук із "розою" - як політики на футбол ходили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі