середа, 17 лютого 2010 12:34

Шуфрич співав "Джага-Джага" разом з кумом Ющенка (ФОТО)

16 лютого депутат-"регіонал" Нестор Шуфрич та "нашоукраїнець" Євген Червоненко співали на сцені столичного палацу "Україна".

Вони взяли участь у концерті "8 березня у великому місті". Запис покажуть на телеканалі "Інтер" 8 березня.

"Легше було б виступити перед 50-тисячним мітингом, ніж на сцені палацу "Україна", - сказав Шуфрич кореспонденту Gazeta.ua за кілька хвилин до початку концерту.

Разом із тенором Володимиром Гришком він виконав пісню "Джага-Джага" Каті Лель, яку тиждень вчив на караоке.

"Коли запропонували співати разом із Володимиром Гришком, я не міг відмовитися. Дуже поважаю цього співака. Думаю, всі політики з радістю би з ним заспівали. Сподіваюся, це мій перший і останній експеримент.

Люблю співати в караоке. Часто виступаю перед своїми на закритих вечірках. Виконував пісні Ані Лорак, Наталі Могилевської та Ірини Білик. Ми хотіли запросити їх співати на виборах за Віктора Януковича, але нас випередив штаб Юлії Тимошенко. Вони чесно зізналися, що вже підписали із ними контракт", - розповів "регіонал".

До Шуфрича підійшов Володимир Гришко. Потиснув йому руку і сказав: "Я перший тенор, який співатиме на великій сцені попсу".

Євген Червоненко був у формі гонщика. Тримав у руках кермо від авто і вертів ним у різні боки. Вдавав, ніби тисне ногою на педаль газу. Півхвилини позував фотографам, потім швидко пішов на сцену. Разом із автогонщиком Олексієм Мочановим виконав пісню гурту НіКіТа "Руки у руля".

"Всі жінки будуть у захваті від нашої пісні, - сказав Червоненко Мочанову після виступу. - Мені з дитинства подобається співати. Торік записав диск "Які наші роки". Співаю там пісні із репертуару Алли Пугочової та гурту "Машина часу". Виконував ці композиції і на своєму дні народження. У машині люблю слухати пісні британського гурту "ПінкФлойд".

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич співав "Джага-Джага" разом з кумом Ющенка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі