пʼятниця, 29 грудня 2017 01:03

Шуфрич молодший отримав три роки умовно

Шуфрич молодший отримав три роки умовно
Шуфрич отримав строк. Фото: tv.ua

Суд у Києві в четвер, 28 грудня, ухвалив вирок синові народного депутата України Нестора Шуфрича Нестору, який на автомобілі збив пішохода. Його позбавили волі на три роки зі звільненням від відбування основного покарання з відстроченням на один рік.

Він виплатив постраждалому Олексію Мельниченку грошову компенсацію в розмірі одного мільйона гривень за завдану "моральну і матеріальну шкоду", повідомив адвокат постраждалого В'ячеслав Лисенко повідомляє DW. За його словами, Нестор Шуфрич-молодший визнав свою провину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сину Нестора Шуфрича загрожує до 8 років в'язниці

За чотири місяці постраждалий переніс кілька операцій, зокрема, на головному мозку, пройшов реабілітаційний курс. Окрім того, в січні 2018 року йому зроблять імплантацію титанової пластини в череп. Усі витрати на лікування оплачує Шуфрич, додав адвокат. За його словами, захист не подаватиме апеляцію на рішення суду.

Нагадаємо, увечері 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході у центрі Києва збив 31-річного чоловіка, якого згодом госпіталізували з численними травмами.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич молодший отримав три роки умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі