четвер, 06 січня 2011 11:51

Суддя - "колядник" Зварич може вийти на волю - Луценко

Суддя - "колядник" Зварич може вийти на волю - Луценко

Екс-суддя Ігор Зварич може незабаром вийти на волю.

Про це газеті Сегодня розповів екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, відповідаючи на питання, кого з відомих арештантів він бачив у Лук'янівському СІЗО.

"Зварича не бачив, але вперто повзуть чутки, що він помітно повеселішав, бо скоро, мовляв, вийде на волю. У СІЗО йому дали прізвисько "Мюнхгаузен", - зазначив він.

"Жартують, що він, як той персонаж: висмикує волосся - і від нього відлітають звинувачення", - додав Луценко.

"Бачив Роберта Флетчера (його підозрюють у найбільшому за часи незалежності шахрайстві), який вчив українців ставати мільйонерами. Чув, що в камері у Анатолія Макаренка (екс-глава митниці) є піч, на якій він з сусідами по камері готує голубці", - сказав екс-міністр.

Крім того, Луценко розповів, що "почав писати про своє перебування в ізоляторі". "Написав дві сторінки, але в мене забрали ці матеріали. У камері проводять обшуки", - заявив він.

За словами екс-міністра, в його камері "трохи прохолодно, освітлення не дуже".

"До речі, в моїй камері для смертників - сім замків. Як у казці. Більш-менш почувають себе ті, хто живе на передачах, тому що тюремну їжу, м'яко кажучи, їсти не рекомендовано. Щоправда є телевізор. Правда транслюють лише ті канали, які не показують час доби", - сказав Луценко, додавши, що душ арештантам влаштовують раз на тиждень.

Відповідаючи на питання, як він зустрів Новий рік, Луценко сказав: "Нормально, навіть з бульбашками - мені передали газовану мінеральну воду. Бачив салюти, які біля СІЗО влаштували мої рідні і друзі".

Зараз ви читаєте новину «Суддя - "колядник" Зварич може вийти на волю - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі