вівторок, 09 липня 2019 17:03

Суд виправдав мера Одеси Труханова

Автор: trassae95.com
  Обвинувачення просило для Геннадія Труханова 12 років ув'язнення
Обвинувачення просило для Геннадія Труханова 12 років ув'язнення

Малиновський райсуд Одеси виправдав Геннадія Труханова, якого звинувачували у заволодінні бюджетними коштами через купівлю будівлі збанкрутілого заводу "Краян" за завищеною вартістю.

Про це інформує Transparency International Ukraine.

"Мера Одеси Геннадія Труханов виправдали! Таке рішення ухвалила колегія Малиновського районного суду", - ідеться в повідомленні.

Напередодні суд визнав неприпустимими низку доказів. Зокрема, експертизу вартості будівлі "Краяна", за яку міська рада, за версією слідства, заплатила завищену ціну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера Одеси внесли до бази "Миротворця"

Мера Одеси Геннадія Труханова, кількох посадовців міськради і підприємців звинувачували у заволодінні 185 млн грн із місцевого бюджету через купівлю будівлі збанкрутілого заводу "Краян" за завищеною вартістю, але пізніше суму зменшили удвічі.

Прокурори просили для Труханова 12 років ув'язнення. Для інших фігурантів справи - від 7 до 11 років.

Активісти "Центру протидії корупції" заявили, що суд швидко розглядає справу Труханова, щоб врятувати його від Антикорупційного суду. Він має розпочати роботу 5 вересня 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Суд виправдав мера Одеси Труханова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі