пʼятниця, 21 вересня 2007 20:04

Суд відхилив позов Партії регіонів до Тимошенко за критику проекту держбюджету-2008

Окружний адміністративний суд Києва відхилив позов Партії регіонів до лідера БЮТ Юлії Тимошенко, в якому партія просила визнати незаконною її критику проекту держбюджету на 2008 рік, повідомив представник БЮТ Володимир Пилипенко.

За його словами, Партія регіонів просила визнати незаконними дії Тимошенко по критиці проекту держбюджету-2008, в якому, на її думку, не враховані передвиборні обіцянки Партії регіонів.

Партія регіонів також просила суд заборонити Тимошенко вести передвиборну агітацію, сказав Пилипенко.

Суд "встановив, що Тимошенко як публічний політик має право висловлювати свої власні погляди і піддавати критиці суспільно-економічні процеси, зокрема бюджетний процес", відзначив він.

"Це чергова поразка Партії регіонів в суді", - підкреслив В.Пилипенко.

Він відзначив, що це рішення також свідчить про зниження рівня професіоналізму юридичної служби Партії регіонів. За словами В.Пилипенка, на попередніх виборах, коли юрслужбу партії очолювала Олена Лукаш, цей рівень був вищий, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Суд відхилив позов Партії регіонів до Тимошенко за критику проекту держбюджету-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі