середа, 21 лютого 2018 10:51

Суд дозволив допитати Порошенка по відеозв'язку

Суд дозволив допитати Порошенка по відеозв'язку
Допит Петра Порошенка почнеться о 14:00. Фото: ukranews.com

Оболонський райсуд Києва дозволив через відеозв'язок допитати президента Петра Порошенка як свідка у справі про державну зраду екс-гаранта Віктора Януковича.

Відповідне рішення після наради озвучив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

Так задовольнили прохання Адміністрації президента.

"Суд ухвалив клопотання прокурора про допит свідка в режимі відеоконференції задовольнити. Доручити Адміністрації президента організувати проведення допиту Петра Порошенка в режимі відеоконференції 21 лютого о 14:00 за участі секретаря судових засідань Оболонського районного суду Києва", - оголосив суддя.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Президент свідчитиме з приміщення АП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви - президент, а не шоумен" - блогер звернувся до Порошенка

21 лютого у справі про державну зраду Віктора Януковича допитають останніх свідків обвинувачення - постійного представника України при ООН Володимира Єльченка та президента Петра Порошенка. У неділю глава держави заявив, що вирішив брати участь у суді у справі Януковича.

Віктор Янукович утік з України 23 лютого 2014 року. Відтоді живе в Росії. Екс-президента обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ. Йому загрожує довічне ув'язнення. 5 липня 2017 року в ефірі російського "Першого каналу" Янукович заявив, що не бажає брати участь у судовому процесі.

Зараз ви читаєте новину «Суд дозволив допитати Порошенка по відеозв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі