пʼятниця, 04 лютого 2011 13:28

Стретовича вигнали з опозиційного уряду

Стретовича вигнали з опозиційного уряду

Народний депутат Володимир Стретович більше не є віце-прем'єром опозиційного уряду.

Про це заявив прем'єр-міністр опозиційного уряду, народний депутат Сергій Соболєв, зазначивши, що Стретовича виключено за те, що "він остаточно перейшов на бік влади".

Як повідомила прес-служба БЮТ, Соболєв зазначив: "Вершиною ідейного падіння Стретовича стало голосування за українофобський законопроект "регіоналки" Олени Бондаренко, яким український національний музичний  продукт було позбавлено державної підтримки".

За словами опозиціонера, цей закон "відкрив усі шлюзи до остаточної русифікації радіо- і телеефіру України".

"Неначе знущаючись, на це голосування Стретович вирядився у вишиванку. Так цинічно він привітав ще один крок влади зі нищення української мови", - стверджує прем'єр опозиційного уряду, додавши, що не виключає інших кадрових змін у складі опозиційного уряду.

Нагадаємо, 1 лютого ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року.

Згідно з даними сайту ВР, з фракції БЮТ за таке рішення проголосували: Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Анатолій Семинога, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Антон Яценко. Як наслідок, усіх їх було відразу виключено із фракції.

Зараз ви читаєте новину «Стретовича вигнали з опозиційного уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі