середа, 07 грудня 2022 17:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Столтенберґ висловився про право України бити по Росії

Столтенберґ висловився про право України бити по Росії
Удари безпілотників є частиною захисту України. Фото: eastnews.ua

Удари безпілотниками по російських аеродромах є законним правом України на захист.

Україна може захищатися від агресії, сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ у відповідь на питання журналістів, передає Bloomberg.

Він додав, що умови зараз не дозріли для мирних переговорів. Росія не показала жодних ознак участі в переговорах, які поважають суверенітет і територіальну цілісність України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото ранкової "бавовни" на аеродромі російського Курська

НАТО повинно бути готовим до складних відносин з Росією.

"Коли ця війна закінчиться, це не означає, що ми повернемося до якихось хороших або нормальних відносин з Росією", – сказав Столтенберґ.

Нагадаємо, що вранці 6 грудня в Росії заявили про атаку невідомим безпілотником аеродрому в Курську. Цей аеродром з 24 лютого використовується виключно у військових цілях.

До цього в російському Міноборони повідомили, що вранці 5 грудня Україна намагалася безпілотниками атакувати російські аеродроми "Дягілєво" та "Енгельс". На обох аеродромах дислокується Дальня авіація РФ. Під Рязанню розташований аеродром "Дягілєво", в Саратовській області – "Енгельс".

Зараз ви читаєте новину «Столтенберґ висловився про право України бити по Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі