четвер, 24 вересня 2009 11:06

Стельмах витратив на "Мерседес" майже всю річну зарплату

Стельмах витратив на "Мерседес" майже всю річну зарплату
Останні трансакції в автомобільних салонах Києва не дають підстав хвилюватися, що керівництво Нацбанку бідує. Приватному "Мерседесу" Володимира Стельмаха привласнили номерний знак, який видається на авто центральних органів влади.

Хоча останні трансакції в автомобільних салонах Києва не дають підстав хвилюватися, що керівництво Нацбанку бідує.

Коли в кінці серпня гривня почала черговий стрибок в безодню, голова НБУ Володимир Стельмах знайшов правильне застосування своїм грошовим одиницям - він придбав автомобіль Мерседес GL 450.

За інформацією видання, 28 серпня Стельмах сплатив 1 мільйон 90 тисяч гривень за машину представницького класу.

Таким чином, він одноразово витратив майже весь свій річний заробіток. До честі голови Нацбанку, він записав "Мерседес" на себе і не ховав його, оформляючи на родичів або своїх підлеглих.

За даними Державтоінспекції, "Мерседес" був зареєстрований на Стельмаха 29 серпня 2009 року.
Хоча це приватний транспортний засіб, йому привласнили номерний знак АА 4000 КМ., який видається на авто центральних органів влади.

За даними техпаспорту, окрім Стельмаха, право керувати новопридбаним "Мерседесом" має Сергій Ч.
Як вдалося з"ясувати виданню на автопідприємстві НБУ, це - штатний водій Стельмаха в Нацбанку. Таким чином, драйвер отримує зарплату від НБУ, а керуватиме приватним автомобілем Стельмаха.

"Українська правда"

Зараз ви читаєте новину «Стельмах витратив на "Мерседес" майже всю річну зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі