субота, 26 січня 2013 01:03

США надумали обірвати зв'язки між американським та російським народами

США надумали обірвати зв'язки між американським та російським народами
Фото: nstarikov.ru

Сполучені Штати прийняли рішення вийти з робочої групи з громадянського суспільства при російсько-американській президентській комісії.

Рішення Вашингтона пов'язано з тим, що російська влада запровадила серйозні обмеження щодо громадянського суспільства. Про це заявила офіційний представник держдепартаменту США Вікторія Нуланд.

"Ми вирішили вийти з групи у світлі недавніх кроків російського уряду, який запровадив серйозні обмеження щодо громадянського суспільства", - сказала Нуланд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настирлива муха знову сіла на Барака Обаму

У свою чергу російське МЗС утримується від коментарів.

Слід зазначити, що двостороння президентська комісія була створена в 2009 році Дмитром Медведєвим і Бараком Обамою "для визначення напрямків співробітництва та здійснення спільних проектів та дій, спрямованих на зміцнення стратегічної стабільності, міжнародної безпеки, економічного добробуту та на розвиток зв'язків між російським і американським народами".

Зараз ви читаєте новину «США надумали обірвати зв'язки між американським та російським народами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі