субота, 12 грудня 2020 19:25

США буде допомагати Україні незалежно від того, хто є президентом

США буде допомагати Україні незалежно від того, хто є президентом
Під час правління Байдена Україні також будуть допомагати. Фото: Reuters

США надають Україні підтримку незалежно від глави держави.

Віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина сказала про це на каналі "Україна 24", коментуючи рішення Конгресу США надати Україні $250 млн на потреби оборонної сфери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки допомоги отримала Україна від США з 2014 року

"Ми вітаємо це рішення. Двопалатна підтримка Конгресу свідчить, що підтримка України не залежить від того, хто є президентом США. Це дуже важливо. Це підтримка всієї нації. Звичайно, ми з увагою спостерігаємо за фіналізацією президентських перегонів в США. Але так само знаємо , що почався офіційний процес передачі справ в Білому домі. Ми не сумніваємося, що процес передачі влади в країні, де обрано нового президента, пройде гладко. А ми, звичайно, формуємо свій порядок денний і визначаємо американський напрям як пріоритетний", - заявила вона.

Сенат Сполучених Штатів Америки підтримав законопроєкт про оборонний бюджет на фінансовий 2021 рік. У нього увійшли військова допомога Україні і розширені санкції проти проєкту "Північний потік-2".

Зараз ви читаєте новину «США буде допомагати Україні незалежно від того, хто є президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі