пʼятниця, 14 вересня 2012 08:50

Сьогодні президент Янукович приєднається до Ялтинської щорічної зустрічі YES

Сьогодні президент Янукович приєднається до Ялтинської щорічної зустрічі YES
Віктор Янукович сьогодні приїде у Лівадію. Фото: rbc.ua

Сьогодні Президент України Віктор Янукович здійснить робочу поїздку в Крим, де візьме участь у 9-й Ялтинській щорічній зустрічі.

З 13 по 16 вересня 2012 р. в Лівадійському палаці Ялти пройде 9-Ялтинська щорічна зустріч "Україна і світ: долаючи завтрашні виклики разом", організована "Ялтинською європейською стратегією" (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. Більше 200 провідних представників політичних, ділових і громадських кіл з понад 20 країн світу обговорять основні глобальні виклики та їхній вплив на Європу, Україну та світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС ще не знають, коли все ж відбудеться саміт, який мав пройти у Ялті

Основною темою 9-ї Ялтинської щорічної зустрічі стануть ключові трансформації, які вже сьогодні формують майбутнє глобального світу. Дискусії форуму будуть присвячені майбутньому світової економіки, питань нового світоустрою і безпеки, можливим моделям розвитку капіталізму. Особливу увагу буде приділено ролі інновацій та лідерства в трансформації економіки та суспільства. Серед тем обговорення - майбутнє Європейського союзу, енергетичні проблеми, а також внутрішні і зовнішні виклики, що стоять перед Україною.

Щорічні Зустрічі YES в Лівадійському палаці Ялти стали відкритим майданчиком для обговорення нових ідей і поглядів щодо шляхів розвитку Європи, України і всього світу. Ці форуми збирають більше 200 політиків, дипломатів, державних діячів, журналістів, аналітиків і бізнесменів з понад 20 країн світу. Діалог про глобальні виклики забезпечує широке бачення внутрішньої ситуації в Україні, розвитку та перспектив у сучасному світі. Він також є стимулом для пошуку точок дотику у відносинах між країнами, спільних інтересів і цінностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лук'янов: відмова глав європейських країн приїжджати у Ялту - політична помилка

Провідні світові лідери представляють в Ялті своє бачення нинішніх і майбутніх процесів у всіх сферах життя суспільства. У 2010 і 2011 роках заходи відкривали президенти Віктор Янукович, Броніслав Коморовський, Шимон Перес. Серед доповідачів Ялтинських зустрічей також булі Кофі Аннан, Егемен Багіш, Карл Більдт, Тоні Блер, Віктор Вексельберг, Джеймс Вулфенсон, Сергій Глазьєв, Вільям Клінтон, Андрій Костін, Пол Кругман, Олексій Кудрін, Леонід Кучма, Юрій Мільнер, Лоуренс Саммерс, Радослав Сікорський, Хав'єр Солана, Домінік Стросс-Кан, Строуб Телботт, Ніл Фергюсон, Володимир Філат, Йошка Фішер, Штефан Фюле, Віктор Черномирдін, Герхард Шрьодер та інші.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні президент Янукович приєднається до Ялтинської щорічної зустрічі YES». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі