четвер, 19 лютого 2009 11:17

Сьогодні міністрів не змінюватимуть

Сьогодні міністрів не змінюватимуть
Коаліція в четвер не подаватиме на розгляд кадрові питання в уряді.

Про це сказав в інтерв"ю журналістам лідер фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Микола Мартиненко, говорячи про результати ради коаліції.

За його словами, в середу на засіданні ради коаліції питання щодо змін в уряді України не обговорювалися.

Мартиненко зазначив, що на раді коаліції обговорювалися тільки законопроекти та проекти постанов, які сьогодні розглядатиме Верховна Рада України.

Раніше депутат від БЮТ Андрій Портнов повідомив, що пропозиції по кадровим змінам в уряді будуть внесені до Верховної Ради тоді, коли у парламенті буде 226 голосів для їх прийняття.

"Ми будемо чекати, поки не з"ясуємо, що в парламенті є 226 голосів. Тоді ми будемо вносити проект постанови уряду по кожному члену Кабміну, якого пропонується змінити", - сказав він.

Портнов також повідомив, що всі кадрові зміни в уряді будуть прийматися в пакеті.

"Всі зміни будуть прийматися одним голосуванням в пакеті. Це можливо зробити згідно з законом про Кабмін та згідно з регламентом Верховної Ради. Тому всі ці кадрові зміни, коли вони будуть запропоновані радою коаліції Верховній Раді, будуть один раз проголосовані", - зазначив він.

"Я особисто вважаю, що поки у нас немає можливості провести кадрові зміни, в силу того, що деякі політичні сили саботують цей процес", - додав Портнов.

Як відомо, раніше прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що не готова назвати міністрів, яких планується змінити.

Прем"єр зазначала, що можлива ротація в уряді відбудеться на цьому сесійному тижні.

За матеріалами: Українська правда, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні міністрів не змінюватимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі