четвер, 27 лютого 2014 12:11

ЗМІ: Янукович виступив із заявою - вважає себе президентом

ЗМІ: Янукович виступив із заявою - вважає себе президентом
Віктор Янукович. Фото: noviny.su

Віктор Янукович як і раніше вважає себе законно обраним президентом Української держави і переконаний, що опозиція не виконала умови підписаної угоди щодо стабілізації ситуації в країні.

Про це йдеться у зверненні, яке оприлюднює "Інтерфакс-Україна".

"Я, Віктор Федорович Янукович, звертаюся до народу України. Як і раніше вважаю себе законним главою Української держави, обраним на основі вільного волевиявлення українських громадян", - йдеться в заяві Януковича.

Також він попросив РФ захистити його від екстремістів.

"На мою адресу і на адресу моїх соратників звучать погрози про розправу. Змушений просити влади РФ забезпечити мені особисту безпеку від дій екстремістів", - йдеться в його заяві.

Янукович також назвав нелегітимним рішення, прийняті Верховною Радою.

"На жаль, те, що відбувається зараз у Верховній Раді України, не має легітимного характеру", - йдеться у тексті звернення.

За його словами, рішення в даний час приймаються парламентом у відсутність багатьох членів Партії регіонів та інших фракцій, які побоюються за своє життя, а деякі були піддані фізичному насильству і змушені залишати територію України незаконно.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ: Янукович виступив із заявою - вважає себе президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі