вівторок, 07 вересня 2021 09:22

"Слуги" висунули кандидата в нардепи. У мери Харкова - ні

"Слуги" висунули кандидата в нардепи. У мери Харкова - ні
Войцехівський тричі обирався мером. Фото: Facebook

Партія "Слуга народу" не висуватиме кандидата на виборах міського голови Харкова. Про це вчора заявив голова фракції "СН" Давид Арахамія і голова партії Олександр Корнієнко на брифінгу після з'їзду партії.

"Я спілкувався із харків'янами. Поки ми не нікого не висуватимемо. Немає сильної кандидатури, яка може боротися", - цитує Арахамію "Українська правда".

Корнієнко додав, що на місцеві вибори кандидатів висувають місцеві осередки партії. Водночас із великою імовірністю партія нікого не висуватиме й не підтримує жодного з тих, хто виявив бажання взяти участь у перегонах.

Поодинокі депутати від партії можуть самовисуватися, але це буде їхня відповідальність, припускає Корнієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори мера Харкова: у рекламу вбухують десятки тисяч доларів

На довиборах у народні депутати на 197 окрузі в Черкаській області "Слуга народу" вирішила, що кандидатом буде міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський.

"Політрада ухвалила рішення про висування. Віталій Войцехівський вирушить у ЦВК подавати документи. Ми чекатимемо на реєстрацію. Жодних перешкод не має бути. Віталій Олександрович 30 років живе в Україні. Він мер Золотоноші, утретє обраний мером громади. Це серйозна довіра", - сказав нардеп.

Вибори мера Харкова на 31 жовтня призначила Верховна Рада.

Колишній міський голова Геннадій Кернес помер торік у грудні.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" висунули кандидата в нардепи. У мери Харкова - ні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі