середа, 06 листопада 2019 13:07

"Слуги народу" чекають від Рябошапки реакції на пранкера, який їм писав

"Слуги народу" чекають від Рябошапки реакції на пранкера, який їм писав
Зараз невідомо, звідки пранкер має контакти парламентарів. Фото: cnet

Правоохоронці мають визначити справжність переписок "слуг народу" з пранкером, який представлявся генеральним прокурором Русланом Рябошапкою.

На цьому наголосила народний депутат від президентської партії Ірина Верещук на брифінгу у Верховній Раді.

"Занадто багато інсинуацій щодо цього приводу вже є у публічній сфері. Генеральний прокурор Рябошапка часто згадуваний як одна зі сторін переписки, як суб'єкт. Йому варто було б розпочати гласні чи негласні дії, щоб установити, хто використовує його ім'я. Маємо вимагати від правоохоронної системи реакції на такі листування", - сказала Верещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" збирає з'їзд

Вона зазначила, що фракція обговорюватиме це питання.

"Ми нічого не спростовуємо. Кажемо, що це має бути предметом аналізу правоохоронних органів. Можна встановити певними діями, чи це було справжнє листування. Гратися у поліграф не будемо", - додала нардеп.

Днями невідомий досі пранкер Джокер заявив, що йому вдалося розіграти кількох депутатів. Він нібито від імені глави ГПУ Руслана Рябошапки поспілкувався зі "слугами народу" Богданом Яременком, який вляпався у секс-скандал, і Миколою Тищенком. Ще один представник президентської партії Михайло Радуцький підтвердив, що дійсно вів переписку, скріншоти якої оприлюднив пранкер.

Уперше в медіа-просторі Джокер з'явився 30 жовтня на сайті Страна.ua. Експерти називають це видання рупором російської пропаганди в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" чекають від Рябошапки реакції на пранкера, який їм писав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі