четвер, 31 жовтня 2019 21:50

Секс, алкоголь і $10 тис. на квартиру: показали нові інтимні листування Яременка
10

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Богдан Яременко, який потрапив у скандал з інтимним листуванням, спілкувався не з однією жінкою.

Журналісти стежили за Яременком близько двох місяців. За цей час вияснилось, що нардеп систематично спілкується з дівчатами "легкої поведінки". Нові фото листувань Яременка опублікувало видання "Букви" після того, як він з трибуни парламенту звинуватив журналістів в аморальності і натякнув на кримінальну відповідальність.

Зокрема, 29 жовтня, нардеп обговорював зустріч з однією зі своїх пасій.

"Привіт. Я не тільки не передумав, але ще в суботу запропонував зустрітися і перейти для полегшення спілкування в Вотсап або Вайбер. Навіть телефон залишив. Зустрітися можемо завтра ввечері або в четвер", – написав він.

 
У цей же день нардеп цікавився у дівчини на ім'я Ельвіра, якому алкоголю вона віддає перевагу.

"Під настрій. Вино, віскі, шампанське", – відповіла вона.

 

Нардеп не відкладав телефон і під час голосування. Так одного разу він проглядав анкету 32-річної жінки на ім'я Аліна, яка в анкеті вказала переваги: секс, зустріч, побачення. Стосунки ж її не цікавили.

 

Також нардеп спілкувався з дівчиною, яка в месенджері Facebook була підписана як Анна Степаницька. У листуванні вона хвалилася покупкою нового "комбеза".

 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Думав, куток захищений – із Яременком після скандалу списався "генпрокурор"

Журналісти також зафіксували листування Яременка із жінкою на ім'я Галина, з якою у нього раніше були стосунки. Колишня коханка просила у нардепа $10 тис. на покупку кваритири.

"Привіт. Я знову прошу тебе про допомогу. Я знаю, що можливо набридла тобі своїми проблемами. Але це мрія всього мого життя. Будь ласка, допоможи. Ти знаєш, я живу на зйомній квартирі, є можливість мати свою квартиру. Мені треба 10 000$, щоб у мене був дах над головою з донькою. Для мене це дуже важливо. Я готова заради цього на все! На будь-які твої умови. Будь ласка, допоможи", - написала вона.

Однак Яременко відповів, що це "вище його можливостей".

 
 
 

Також нардеп листувався з 18 – річною дівчиною, у якої цікавився, "скільки їй потрібно грошей на місяць".

 

 

"Слуга народу" Яременко попався на інтимному листуванні в Раді.

На своє виправдання Яременко написав у Facebook, що зробив це спеціально, щоб підловити журналістів.

Потім видалив допис і опублікував наступний, де вибачається перед президентом і фракцією.

Зараз ви читаєте новину «Секс, алкоголь і $10 тис. на квартиру: показали нові інтимні листування Яременка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі