субота, 03 квітня 2021 13:19

"Слугам" дали темники, як коментувати розмову Байдена і Зеленського

"Слугам" дали темники, як коментувати розмову Байдена і Зеленського
Автори прописали усі деталі. Фото: pinterest.com

Для народних депутатів партії "Слуга народу" підготували спеціальні інструкції. Там пояснюють, як їм коментувати розмову президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена.

Темники розробляли аналітичний та інформаційний відділи партії, повідомляє видання "Бабель", у розпорядженні якого опинилися документи.

У тезах прописано, що знайомство під час телефонної розмови президентів було "змістовним".

"США підтримують політичний план президента Зеленського по реформуванню нашої держави — посиленню безпеки, боротьбі з корупцією, роботі заради економічного зростання […] Ми маємо разом захищати наші демократії, тому що загроза від Росії направлена не просто на захоплення наших територій, а на знищення нашого способу життя", - зазначають у темниках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко прокоментував розмову Зеленського з Байденом

Окрім цього, у тезах навіть зазначили, як коментувати те, що нібито розмова Зеленського та Байдена не відбулася б, якби не сталося загострення в Донбасі.

"Іноді російські пропагандисти не б'ють по українській владі так, як вітчизняні нібито патріоти. Головне у контактах між першими особами держав не те, як швидко відбувається перша розмова, а те, чи глибокою є довіра між лідерами та чи є результативними відносини", - наголошують автори.

Депутатам радять казати, що відносини між США та Україною були, є та будуть, незважаючи на прізвища тих чи інших людей.

"Стратегічне партнерство між нашими державами і спільність інтересів між нашими народами ніколи не змінювались і не зміняться. Це назавжди", - ідеться у тезах.

Президент США Джозеф Байден у 50-хвилинній розмові з президентом України Володимиром Зеленським запевнив у підтримці реформ, що проводяться в Україні. Про розмову з Байденом Зеленський написав у Twitter.

Останнім часом з різних регіонів РФ під виглядом контрольних занять російські збройні сили нарощують війська поблизу державного кордону України

Зараз ви читаєте новину «"Слугам" дали темники, як коментувати розмову Байдена і Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі