вівторок, 21 липня 2020 17:25

"Слуга" Шевченко, якого теж облили зеленкою, пригрозив ветеранам: "Выжигать радикалов каленым железом"

"Слуга" Шевченко, якого теж облили зеленкою, пригрозив ветеранам: "Выжигать радикалов каленым железом"
Раніше "слуга" Шевченко розповідав про "радикальних націоналістів" на кремлівському телеканалі.

Народний депутат від "Слуги народу" Євгеній Шевченко, якого у вівторок ветерани АТО облили зеленкою, як і нардепа від ОПЗЖ Олега Волошина, заявив, що з "радикалами треба розправлятися найжорстокішим чином".

Про це він сказав у кулуарах.

"Это недопустимые вещи. То, что мы глотаем, как власть, то что происходит с активистами Шария, вот дошла уже и до нас очередь.

Нужно расправляться с радикалами и преступниками на улице жесточайшим образом. Каленым железом выжигать преступность улицы. Они понимают только силу", - сказав "слуга".

Шевченко заявив, що подаватиме позов до суду про матеріальний збиток. Через те, що його сорочка, краватка, черевики, сумка і штани коштують близько 40 тис. грн.

"Пусть возмещают", - зазначив потерпілий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" Шевченко підігравав російській пропаганді на кремлівському телеканалі

21 липня народного депутата від ОПЗЖ Олега Волошина облили зеленкою.

7 липня на засіданні Верховної Ради він заявив, говорячи про Крим: "Хто захоче повертатися до країни, де всі жебракують? Яка не має суверенітету. Я вчора спеціально не прийшов на це урочисте зібрання, тому що немає що відзначати".

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" Шевченко, якого теж облили зеленкою, пригрозив ветеранам: "Выжигать радикалов каленым железом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі