вівторок, 24 вересня 2019 13:42

"Слуга народу" Верещук виправдовується за скандальну заяву про НАТО

"Слуга народу" Верещук виправдовується за скандальну заяву про НАТО
Верещук часто з'являється на телеканалі кума Путіна Віктора Медведчука.

Народний депутат від партії "Слуга народу", представник уряду у Верховній Раді Ірина Верещук заявляє, що підтримує всі кроки, які наближують Україну до НАТО.

"Нас поки що не чекають там, і я волію бути чесною із суспільством. Але я дивуюся, що на 5-му році війни ми можемо так легко повестися на російські фейки. Мої слова висмикнули з розмови, перекрутили та поставили в заголовки неіснуюче, що "Україні не потрібне НАТО". І нікому з тих хейтерів не спало на думку подивитися повну версію інтерв'ю та самому зробити висновки", - заявила вона "Укрінформу"

Верещук сказала, що "вона не те, що не "проти", а всіма можливостями засобами та силами "за" кроки, які наближають Україну до Північноатлантичного альянсу, за те, щоб стукати в ці двері, за всі програми співробітництва, за впровадження стандартів, а в тому самому інтерв'ю говорила, що проведення Асамблеї НАТО в Україні буде прекрасною для нас можливістю для продовження зміцнення наших відносин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верещук заявила, що українські цінності "не збігаються з європейськими"

В інтерв'ю телеканалу "112 Україна", який пов'язують із кумом президента РФ Віктором Медведчуком Ірина Верещук заявляла:

"Ми хочемо, але нас не беруть. І ми стукаємо в закриті двері та втрачаємо репутаційно. Нам не можна йти туди, де нас не чекають. Нам треба рухатися, ставати міцнішими, більш злагоджено. У нас є програми співпраці, все. Але чомусь у Грузії це одна частина роботи, а у нас - інша. І навіть про політичну частини йдеться".

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" Верещук виправдовується за скандальну заяву про НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі