неділя, 21 липня 2019 19:21

"Слуга народу" має кандидату на посаду міністра оборони - Арахамія

"Слуга народу" має кандидату на посаду міністра оборони - Арахамія
Давід Арахамія хоче співпрацювати з Радою нацбезпеки та оборони. Фото: twnews.at

Кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" Давід Арахамія знає ім'я кандидата на посаду міністра оборони, але розголошувати відмовився.

Про це 4-й номер сказав у штабі політсили.

"Я знаю. Але я бачу, що як тільки хтось з'являться на арені, як потенційний кандидат, його так сильно мочать! На біле кажуть чорне. Це цивільна людина, як має бути за законом", - сказав Арахамія.

Він розповів, що хоче співпрацювати з Радою нацбезпеки та оборони.

"Там багато чого треба змінювати. Нічого нового не треба видумувати. З нашими іноземними радниками та експертами було дуже багато стратегій, але вони повільно просуваються. Тому треба брати уже напрацьований документ, щоб не витрачати час, і займатися ним. Зараз я шукаю кадровий резерв, людей-реформаторів, які можуть доєднатися до сфери оборони і втілювати в життя напрацювання.

Із Турчиновим ще не зустрічався. Але кожного дня працюємо з міністром оборони Полтораком, його заступниками. У них є напрацювання законопроектів, які вони називають терміновими. Намагаємося їх прописати у драфт коаліційної угоди, щоб це мало найбільшу вагу і ми могли це просувати", - сказав Арахамія.

Давід Арахамія йде до Верховної Ради 4-м номером у списку "Слуги народу". Автор волонтерського "Народного проекту", який з початку військової агресії РФ в 2014 році активно підтримує українську армію. Був радником голови Миколаївської ОДА Вадима Мерікова. Отримав від президента Петра Порошенка орденом "За заслуги" 3 ступеня.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" має кандидату на посаду міністра оборони - Арахамія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі