пʼятниця, 30 серпня 2019 10:55

Скільки новопризначений прем'єр-міністр заробив торік

Скільки новопризначений прем'єр-міністр заробив торік
Олексій Гончарук, згідно з декларацією, власної нерухомості не має. Фото: Апостроф

Новопризначений прем'єр-міністр Олексій Гончарук задекларував 1,850 млн грн доходу за минулий рік і відсутність власної нерухомості.

Такі дані зазначені у декларації, поданій 29 серпня.

Майже 1,789 млн грн чиновник вказав як дохід від зайняття підприємницькою діяльністю. 60,8 тис. грн Гончарук отримав як заробітню плату в Офісі ефективного регулювання (BRDO).

На банківських рахунках і готівкою новий голова Кабміну має 258,4 тис. грн, $84 тис. і 36 тис євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд протягом місяця підготує програму дій - Гончарук

Власної нерухомості не має, зареєстрований у Чернігові – у квартирі брата. У Києві орендує квартиру площею 78 кв. м. Вартість оренди не вказана.

Прем'єр володіє автівкою Jaguar X-Type 2007 року.

Гончаруку належить третина нідерландської компанії "Глобал Хелс Резолюшен Патісіпейшен БІ.ВІ." і частка у садовому товаристві "Астрон".

Також новий прем'єр-міністр вказав членство у громадських організаціях "Сила людей", "Офіс ефективного регулювання", "Люди важливі" та у Національній асоціації адвокатів.

На першому засіданні 29 серпня Верховна Рада призначила новим главою уряду нинішнього заступника керівника Офісу президента Олексія Гончарука.

Зараз ви читаєте новину «Скільки новопризначений прем'єр-міністр заробив торік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі