вівторок, 31 травня 2011 12:04

Скандальний екс-охоронець Кучми очолив "Українську люстрацію"

Скандальний екс-охоронець Кучми очолив "Українську люстрацію"

У Києві відбувся установчий з'їзд політичної партії "Українська люстрація". Головою новоствореної організації одноголосно обрано колишнього майора Управління державної охорони Миколу Мельниченка.

За інформацією низки ЗМІ, делегати із різних областей України на з'їзді ухвалили рішення створити партію, затвердили її назву, статут та програму.

Також на з'їзді було обрано керівні органи партії. Першими заступниками голови стали головний редактор газети "ВВС" Владислав Труш та керівник Академії політичного аналізу Володимир Рубан.

Як йдеться в повідомленні, "головою новоствореної організації одноголосно обрали М.Мельниченка – людину і Громадянина, який першим провів символічний акт люстрації, яскраво показав всю неспроможність нинішньої влади покращити життя простого народу, розкрив злочинну суть наших можновладців – власне збагачення за будь-яку ціну".

"Своїми діями мені вже вдалося змінити історію нашої країни. Впевнений, що коли нас буде триста у Верховній Раді, готових пожертвувати усім заради країни та добробуту її громадян, Україна розквітне. Адже ми сьогодні зібралися тут, щоб у наших дітей було щасливе майбутнє у цій країні", – сказав Мельниченко.

На переконання учасників установчого з'їзду, головна причина всіх негараздів країни та її громадян криється у глибокій кризі управління, що виражається у неефективній, корумпованій владі. З погляду досягнень економіки, суспільного розвитку та зовнішньополітичного становища, жодної різниці між владою і опозицією, давнішими і новішими керівниками країни партійці не бачать.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний екс-охоронець Кучми очолив "Українську люстрацію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі