вівторок, 05 березня 2013 14:40

Ситуація довкола "регіонала" Веревського - це PR-акція "придворних технологів" - Гриценко

Ситуація довкола "регіонала" Веревського - це PR-акція "придворних технологів" - Гриценко
Анатолій Гриценко. Фото: liga.net

Ситуація, що склалась довкола захисника екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка базується на політичних мотивах, а та, що відбулась із "регіоналом" Андрієм Веревським - це продумана PR-акція "придворних технологів".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від фракції "Батьківщина" Анатолій Гриценко.

"Напад на Сергія Власенка - виключно з політичних мотивів. Регіонал Веревський у пакеті з Власенком, та ще й на прохання Свободи - теж було завчасно продумано й узгоджено придворними технологами", - написав Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікер закликав виконати будь-яке рішення ВАСУ щодо Власенка

"І призначено для дальших PR-акцій в Україні й поза межами. Під різними слоганами: для одних - "усі рівні перед законом", для інших - "бей своих, чтобы чужие боялись". Спецоперація санкціонована особисто Януковичем. У когось є в тому сумніви?", - резюмував він.

Нагадаємо, Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) сьогодні о 14.00 розпочав розгляд заяви голови Верховної Ради Володимира Рибака про дострокове припинення депутатських повноважень Власенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні зранку відбудеться погоджувальна рада - Мохник

Сьогодні ВАСУ вже позбавив депутатських повноважень народного депутата фракції Партії регіонів Андрія Веревського.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація довкола "регіонала" Веревського - це PR-акція "придворних технологів" - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі