середа, 02 вересня 2009 15:01

Схудлий Цушко супроводжує Януковича до Одеси

Схудлий Цушко супроводжує Януковича до Одеси

Колишній міністр внутрішніх справ України Василь Цушко супроводжує лідера Партії регіонів Віктора Януковича в робочій поїздці до Одеси в середу.

Це перша публічна поява екс-міністра.

Відповідаючи на питання, в якому статусі він знаходиться зараз, Цушко сказав: "Хіба обов"язково бути в якомусь статусі?".

При цьому Цушко не став відповідати на питання про свою нинішню діяльність і рід занять.

Він підкреслив, що не є членом Партії регіонів, а також не перебуває в Соцпартії. "Я з лав Соціалістичній партії вийшов 1 грудня 2006 року", - сказав він.

Цушко спростував інформацію про можливість очолити виборчий штаб Партії регіонів в Одеському регіоні. "Це все чутки, які ходять по Одесі", - сказав він.

Екс-міністр відзначив, що зараз у нього "все добре", а також повідомив, що правоохоронні органи не цікавляться ним.

Як передає Інтерфакс, Цушко трохи схуд, бадьорий і в хорошому настрої.

Нагадаємо, що 2 жовтня 2008 року генпрокурор Олександр Медведько заявив, що Генпрокуратура зацікавлена в свідченнях екс-міністра внутрішніх справ України Василя Цушка в справі про захоплення будівлі Генпрокуратури.

Тоді ж Медведько уточнив, що Цушко не є звинуваченим у цій справі, а тільки свідком.

Кримінальна справа порушена у зв"язку з подіями в Генпрокуратурі 24 травня 2007 року. Тоді в будівлі ГПУ відбулися зіткнення між співробітниками Державної служби охорони і співробітниками МВС на чолі з міністром Цушком у зв"язку з тим, що звільнений президентом з посади генпрокурора Святослав Піскун визнав указ про це незаконним і відмовився залишати свій кабінет в Генпрокуратурі, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Схудлий Цушко супроводжує Януковича до Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі