середа, 31 жовтня 2012 15:30

Шевченко і Ступка вирішили залишитись в політиці та в партії Королевської

Шевченко і Ступка вирішили залишитись в політиці та в партії Королевської
Ступка і Шевченко все ж таки лишаються в політиці. Фото: ru.tsn.ua

Другий номер партії Наталії Королевської "Україна-вперед" відомий український футболіст Андрій Шевченко заявляє, що йому небайдуже майбутнє України, тому він залишається у політиці та у команді партії "Україна – Вперед!".

За його словами, вибори до українського парламенту для нього стали першим кроком у велику політику, повідомляє прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сайті ЦВК дані по 14 округу після повної обробки протоколів продовжують змінюватися

"Я об'їхав усю країну, спілкувався з тисячами людей, на власні очі побачив усі проблеми та труднощі, з якими стикається щодня більшість українців. Хочу подякувати всім виборцям за довіру, за прагнення розділити з нами ініціативи з облаштування нової України. Мені небайдуже майбутнє країни. Тому я залишаюся у політиці та у команді "Україна – Вперед!", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" бере другий округ по Києву

Окрім того, Народний артист Остап Ступка також зробив такий вибір. "Я залишаюся в партії "України – Вперед!", я залишаюся в політиці.  Ми будемо брати активну участь у політичному житті, будуватимемо нову партію. Ми заклали для цього міцний фундамент – за останній час до нас долучилися тисячі прихильників. Тепер ми займатимемось розбудовою партії", - сказав Ступка.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко і Ступка вирішили залишитись в політиці та в партії Королевської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі