субота, 19 квітня 2008 11:16

Семенюк попросила Ющенка щодо Тимошенко

Семенюк попросила Ющенка щодо Тимошенко
Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк звернулася до президента Віктора Ющенка і Ради нацбезпеки та оборони щодо необхідності відкласти оголошення конкурсу з приватизації "Укртелекому" для доопрацювання його умов.

Про це вона повідомила в п"ятницю на прес-конференції в Києві, передає УНІАН.

За її словами, при розробці Кабміном інвестзобов`язань не були враховані пропозиції профспілкових організацій щодо передачі з балансу підприємства об`єктів соціальної сфери, не прописані шляхи погашення кредиторської заборгованості цього підприємства. "У такому стані продавати "Укртелеком" неможливо", - зазначила голова Фонду.

Семенюк також сказала, що станом на сьогоднішній день Фонд не одержував прийнятої раніше Кабінетом міністрів постанови, що затвердила умови проведення конкурсу з продажу акцій "Укртелекому".

Кабінет міністрів 9 квітня 2008 року затвердив умови проведення конкурсу з продажу акцій "Укртелекому".

Тоді заступник глави ФДМ Дмитро Парфененко повідомив, що стартова ціна пакета "Укртелекому" затверджена, як і планувалося, у розмірі 12 млрд. грн., крок аукціону - 125 млн. грн. Він висловив припущення, що вартість пакета може становити 15-20 млрд. грн., повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк попросила Ющенка щодо Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі