вівторок, 14 травня 2024 08:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Секретар РНБО прокоментував рішення Путіна замінити Шойгу

Секретар РНБО прокоментував рішення Путіна замінити Шойгу
Російський диктатор Володимир Путін планує війну на тривалий термін. Фото: eastnews.ua

Кадрові перестановки у Кремлі, зокрема вибір нового міністра оборони, свідчить про те, що російський диктатор Володимир Путін налаштований на довготривалу війну.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Литвиненко заявив, що майбутній міністр оборони РФ Андрій Бєлоусов є досвідченим менеджером, передає AFP Press.

"Путін планує війну на тривалий термін уперед. І війну не лише з Україною, а й із Заходом загалом. Війну з НАТО", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литва відреагувала на зняття Шойгу з посади

За словами Литвиненка, Бєлоусов, кандидатуру якого Путін подав на посаду очільника Міноборони РФ 12 травня, здатний забезпечити довготривалу війну на виснаження.

"Радянські запаси зброї у Росії величезні, але також обмежені. Якщо військові дії триватимуть із тією ж інтенсивністю, що й зараз, то танків і бронетехніки в росіян вистачить на півтора року, потім на ворога чекатимуть проблеми", - додав секретар РНБО.

Напередодні стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін вирішив змінити чинного міністра оборони Сергія Шойгу. На заміну він запропонував обрати першого заступника голови уряду Російської Федерації Андрія Бєлоусова.

12 травня Путін вніс низку пропозицій щодо зміни керівництва в силовому блоці Російської Федерації. Майже всі чинні керівники залишились на своїх колишніх посадах.

Зараз ви читаєте новину «Секретар РНБО прокоментував рішення Путіна замінити Шойгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі