понеділок, 12 листопада 2018 19:28

Савченко затягує справу, щоб поширювати свою маячню - Матіос

Савченко затягує справу, щоб поширювати свою маячню - Матіос
Двоє із п'яти захисників Савченко ще не бачили матеріалів. Фото: LIGA.net

Підозрювана в підготовці теракту Надія Савченко намагається затягнути розгляд справи по суті до президентської кампанії.

Про це сказав головний військовий прокурор Анатолій Матіос в ефірі телеканалу "Прямий".

"Вона свідомо тягне час для знайомства зі справами, щоб отримати медійну площадку публічного судового розгляду уже в період президентської кампанії. Вона буде подаватися [як учасник президентських виборів] - я в цьому не сумніваюся. Будь-яке судове засідання буде публічне - це буде мислію по древу. Фактично вона отримає медійний ресурс усієї держави для того, щоб поширювати свою маячню... Вона чекає політичну кампанію і тому тягне", - сказав Матіос.

Він зазначив, що у справі Савченко-Рубана є 27 томів і більше 160 речових і документальних доказів. Адвокати Рубана з матеріалами ознайомилися. Із п'яти захисників Савченко двоє ще не бачили матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко йде у президенти і просить грошей

Народного депутата Надію Савченко затримали 22 березня. Вона перебуває у слідчому ізоляторі Служби безпеки України.

Її підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу. Вона кілька разів проходила процедуру поліграфу. Востаннє результати показали, що Савченко справді готувала насильницьке повалення конституційного ладу та збройне захоплення влади. Через голодування мала криваву нудоту та проблеми із зубами.

Зараз ви читаєте новину «Савченко затягує справу, щоб поширювати свою маячню - Матіос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі