вівторок, 23 квітня 2019 14:50

Савченко принесла до прокуратури зелені заяви

Автор: Facebook
  Нардеп Надія Савченко принесла у прокуратуру заяви ,які надрукувала на зеленому папері. Каже, немає грошей на білий
Нардеп Надія Савченко принесла у прокуратуру заяви ,які надрукувала на зеленому папері. Каже, немає грошей на білий

Народний депутат Надія Савченко принесла до військової прокуратури заяви, які надрукувала на зеленому папері. Документи прийняли.

Пояснила, що у неї не було білого паперу та грошей, щоб його купити. Знайшла тільки такого кольору, розповіла нардеп на сторінці у Facebook.

Із Зеленським Савченко поки не зустрічалась, але готова.

"Буде нелегко. Йому за 3 місяці доведеться становитись як політику, сильному лідеру. Тільки так зможе відстояти позицію України на світовому рівні. Зараз не шукаю з ним зустрічі. Але розумію, який зараз тиск. Думаю, команда у нього працює, вони чують людей. Сподіваюсь, що з тих радників, які до нього приходить, він вибере найрозумніших. Не побоїться взяти в своє оточення людей розумних.

Якщо лідер отримує розумні поради, це заслуга скільки не оточення, а саме лідера. Тому що він вміє ці поради почути. Бажаю Зеленському мудрості".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставати в опозицію до Зеленського не буду — Савченко

Ситуація у Раді спокійна, каже Савченко.

"Коли увійшла до зали, всі були варені. Нічого не змінилось, коли виходила з Ради і зникла на рік. Вирішила не влаштовувати їм стрес. Нагадую, що рік тому не я влаштовувала стрес. Луценко показував їм мультики. Метати бісер перед свинями не було чого. Вони б мене дійсно посадили. Зараз ситуація була спокійна. Хто вважав за правильне, підійшов привітатися. Продовжується робоча атмосфера. Раді вони були чи ні, питайте у самих депутатів".

Генеральним прокурором без освіти Надія Савченко не буде.

"Давайте не будемо чудити попередніх помилок. Не готова, не маю юридичної освіти. Маю військову освіту. Вже знайома з українською юриспруденцією, пройшла все зсередини, багато розумію. Якщо здобуду другу освіту, то може бути. Зараз ні, я ж не Луценко", - сказала Савченко.

Народного депутата Надію Савченко випустили із СІЗО. Суд Броварського району Київської області постановив, що Савченко може вийти на свободу, оскільки у ніч на 16 квітня минав термін її утримання під вартою. Так само звільнили й колишнього керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Їх підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституцій­ного ладу.

Зараз ви читаєте новину «Савченко принесла до прокуратури зелені заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі